Hirdetés
Hirdetés

Post Office – Live session a Feed The Mogultól

A Lángolón már több alkalommal is megjelent Feed The Mogul mindig is inkább élő zenekarnak tartotta magát. Pont emiatt vettek fel most egy live sessiont, hogy jobban meg tudják mutatni az igazi arcukat az online közönségnek is.

Hirdetés

Ipolyi-Gáts Hunor frontember ezt mondja erről:

„Így jobban körvonalazódik, hogy mit is csinálunk, még akkor is ha ez egy sokkal nyugodtabb környezet, mint egy élő koncert. Itt nincs csápoló embertömeg, izzadó pogós arcok, akikkel vetélkedünk energiaszintben – itt egymást nézzük mint egy próbán, annyi különbséggel, hogy közben kamerák vesznek minket és élesben rögzül a hang is.
Először csináltunk ilyet, de nagyon úgy néz ki, hogy nem utoljára.

Érdekesség, hogy a tavalyi évben megjelent nagylemez (Superfine) felvételei is ugyanebben a teremben készültek, ráadásul meglehetősen hasonló körülmények között: úgyanúgy Vastag Gábor és Tárkányi Áron vették fel, az utómunkálatokat pedig Áldott András (gitár, vokál) jegyzi (a Superfine esetében Zwickl Ábel).”

Magáról a videóról pedig ezt:

„Bikali Sanyit és Szabó Zolit kértük meg a kép felvételére és nem bántuk meg. Sanyi csinálta a fényelést is, ami nagyot emelt a már egyébként is varázslatos terem hangulatán. A srácok nagyon becsületes operatőri munkát végeztek. Hamar ráéreztek, mit, mikor szeretnénk, ebből úgy vettem le, hogy a komoly munka mellett tetszett is nekik ami történik. Végül én magam vágtam és színeztem az anyagot”

Az alább megtekinthető Post Office című dal élő felvétele egy hat dalból álló gyűjtemény első darabja, amit a YouTube csatornáján fog közzétenni a zenekar a közeljövőben.

Budapesten legközelebb május 5-én, pénteken játszanak, a Bonilevine-nal és az Alone In The Moon-nal a Gödör Klubban.

A Feed The Mogul tagjai:
Ipolyi-Gáts Hunor – ének, gitár
Áldott András – gitár, vokál
Kiss Bors Máté – bass, vokál
Miricz Attila – dob, sakál

Kövesd a Feed the Mogul-t itt: www.feedthemogul.com

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,935KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,670FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók