Hirdetés
Hirdetés

Pókember, Antal Imre, John Travolta – Itt a Pablo and the Escobars első magyar nyelvű klipje, a Másképp kéne

Hurkapálcára ragasztott papírbábokkal alakítja saját magát és keveredik különböző kalandokba most megjelent videójában a Pablo and the Escobars. Az ötletgazda és rendező a zenekar korábbi klipjeihez hasonlóan Takács Tibor (Don Pablo) volt, az operatőri és vágási munkákat pedig Acélos Balázs vállalta.

Hirdetés

Az egész klip Budapest egy szürreális változatában játszódik, amit a zenekar maga épített.

“Lementünk Kicsi Alejandro apukájának műhelyébe, és egy bútorlapból, illetve hulladék fából elkezdtünk épületeket, padokat, hátteret gyártani. Minél több minden kezdett formát ölteni, annál jobban szárnyalt a fantáziánk, hogy mit lehetne még építeni.”

– mondta a rendező. Végül helyet kapott a terepasztalon a Gellért-hegy, az Erzsébet híd, sőt még az A38 Hajó is.

A festést és grafikákat Barbulski Gábor készítette, neki köszönhető a legutóbbi #Kettesepé lemez borítója is, mely 2022-ben “az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma vagy hangfelvétele” kategóriában Fonogram jelölést kapott.

Mivel a zenekar énekese, Juanita jelenleg várandós, a csapat a mostani megjelenéssel párhuzamosan már készíti a következő klipjét, ami idén őszre várható, akár csak a soron következő koncert. de a tervek között szerepel, hogy Juanita “visszatérése” után, még idén elkezdődnek egy új Pablo and the Escobars lemez felvételei is.

További információk a zenekar közösségi oldalain és YouTube-csatornáján

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók