Hirdetés

PlayStation 5 helyett macskakaját és kávéfőzőt kapnak az emberek, és nem örülnek neki

Van úgy, hogy az online élelmiszerrendelésnél helyettesítő terméket küld egy cég, mert nem áll rendelkezésre az, amit rendelt az illető. Én se szoktam örülni, mikor étcsokis vaníliás karika helyett tejcsokis jön, mert az a vaníliás karika megszentségtelenítése, de azért jobban felhúznám magam, ha úgy járnék, mint az Amazon vásárlói.

Azok, akik előrendelték a PlayStation 5 játékkonzolt az Amazonon, most kávéfőzőt, lábmasszírozót vagy éppen macskaját kapnak a konzol helyett.

És ez még a jobbik eset, mert vannak, akiknek csak annyi jelenik meg a rendelése mellett, hogy eltűnt, és itt véget is ért a történet, esetleg később kapnak egy teljesen más terméket, mondjuk egy forrólevegős fritőzt. De a Twitteren olyan esetről is beszámolnak, ahol a doboz megérkezik ugyan, benne van a Play Station doboza is, de maga a játékkonzol hiányzik belőle. Beszámolók szerint az Amazon ügyfélszolgálata nem volt túlságosan segítőkész, azt mondták, hogy nem cserélik a dobozt telire, és hogy nem is térítik vissza az árát.

Az Amazon azt állítja, hogy annak ellenére sem nevezhető az ilyen dolog mindennaposnak, hogy most úgy tűnik, sokan számolnak be hasonlóról, de ígérik, hogy kivizsgálják az ügyeket, hiszen a vásárlói elégedettség mindennél fontosabb számukra.

Angliában nagyon gyorsan hiánycikk lett a PS5, több nagyobb kereskedő is jelezte, hogy nem tudja szállítani az előrendeléseket, de úgy tudni, csak az Amazon kezdett el más dolgokat kiszállítani, hátha jó lesz egy talpmasszírozó is a konzoljáték nyomogatása helyett. A Sony azt ígéri, hogy év végéig megoldja az ellátásbeli problémákat, viszont úgy tudni hasonló gondok vannak az XBox háza táján is, ami lehet, hogy csak jövőre lesz mindenki számára elérhető. Itthon hasonló a helyzet, közel sem annyian jutottak hozzá a konzolhoz, mint ahányan szerettek volna.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
913FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk