Hirdetés

Play That Record Too – Premieren a Radioflash új klipje

Új klippel jelentkezett a Radioflash zenekar, amelyet az énekes Németh László Viktor saját maga rendezett. A Play That Record Too című legújabb szerzemény a hangszerelésnek és videóklip színvilágának köszönhetően egyenesen a 80-as évekbe repíti vissza az embert.

“A 80-as évekbeli szintetizátoros zenei vonal mindig is közel állt hozzám. A 90-es éveket 1987-es születésűként VHS kazettákon lévő klipek tömkelegén éltem meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy az első nagylemez kizárólag synhtwave sítlusban fogja képviselni magát. A stíluselemek közül megtalálható lesz a dalokban a pop,snythwave,rock,electro hangzásvilág is.”

A dalszöveg Varga Marcell tollából született:

“A dalszövegírás kapcsán fontos volt, hogy illeszkedjen a 80-as éveket idéző zenei környezetbe, így a kor klasszikus, tini filmjei felé nyúltam, mint inspiráció (Nulladik óra, Tizenhat szál gyertya stb.). A dal a fiatalkori hovatartozás iránti vágyat és az önzetlenül bátor, egymás elismerését írja körül.”

Németh László:

“A videóklip forgatást az elejétől a végéig nagyon élvezte mindenki. A playback részt a forgatás előtt igazából egyszer sem próbáltuk el a srácokkal, ennek ellenére gördülékenyen ment minden. Gyorosan és jól dolgoztunk. Rendezés mellett a táncos jeleneteknél én is beálltam a kamera mögé. Így kivettem a részem az operatőri feladatokból is, amit nagyon élveztem. A forgatás végére kissé elfáradtunk.5-6 órát forgattunk, előtte és utána is pakoltunk. Reméljük, hogy sokaknak tetszeni fog az új dalunk.”

A videó:

A nagylemez megjelenése 2022 tavaszára várható.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk