Hirdetés
Hirdetés

Pink is megkapta a koronavírust, de már meggyógyult

pink.jpg

Az énekesnőt és hároméves kisfiát, Jamesont két hete tesztelték pozitív eredménnyel, de azóta már jobban vannak, a megismételt teszt eredménye negatív. Pink Twitterén tette közzé az ezzel kapcsolatos nyilatkozatát, emellett összesen egymillió dollárt osztott szét jótékony célokra, hogy a koronavírus elleni küzdelmet segítse. 

Részlet Pink nyilatkozatából: 

Két hete a hároméves kisfiam, Jameson és én is a COVID-19 tüneteit mutattuk. Szerencsére a háziorvosunknál hozzáférhető volt a teszt, és az enyém pozitív lett. A családunk már korábban elszigetelte magát otthon, és követve orvosunk utasításait, továbbra is így teszünk. Mindössze néhány nappal ezelőtt megismételtük a tesztet, és hál’istennek negatív. Tragikomédiába illő hiba a kormányunk részéről, hogy nem tették a teszteket széles körben elérhetővé. Ez egy komoly és valós betegség. Az embereknek tudniuk kell, hogy ez a betegség egyaránt érinti a fiatalt, öreget, egészségest és beteget, gazdagot és szegényt, tehát ingyenessé és szélesebb körben elérhetővé kell tenni a teszteket, hogy meg tudjuk védeni a gyerekeinket, a családunkat, barátainkat, közösségeinket.

Pink azt is bejelentette, hogy 500 000 dollárt adományoz a Los Angeles-i polgármesteri hivatal COVID-19 kríziskezelő alapjának, valamint további 500 000 dollárt a philadelphiai Temple University Kórház sürgősségi osztályának édesanyja tiszteletére, aki 18 éven át dolgozott a kórház kardiomiopátiás és szívátültetési részlegén, és közleményében az egészségügyben dolgozóknak kemény erőfeszítéseiért is köszönetet mondott.

Advertisement
38,993KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló