Hirdetés
Hirdetés

Phil Anselmo rasszista megnyilvánulásai miatt dobta a Panterát két német fesztivál

A Rock Im Park és a Rock Am Ring előbb meghirdette az tavaly visszatért Pantera idén nyári fellépéseit, majd most törölte azokat. Azt írják közleményükben, hogy

„Az elmúlt hetekben intenzív beszélgetést folytattunk a művészekkel, a partnereinkkel és veletek, fesztiválrajongókkal, közösen foglalkoztunk a kritikákkal, és úgy döntöttünk, hogy kivesszük a zenekart a programból.”

Hirdetés

Itt ugyan nem nevezik meg, de az ok Phil Anselmo frontember hat évvel ezelőtti megmozdulása, amikor egy hollywoodi bulin karlendítéssel és white power-ezéssel vonult le a színpadról. Akkor Anselmo ugyan bocsánatot kért, de gyakorlatilag évekre töröltek minden hozzá kapcsolódó zenekart a fesztiválprogramokból.

Most egyelőre ez a két fesztivált tette ezt meg, kérdés, hogy ennek hatására más bulik is lemondják-e a fellépést. A francia Hellfest annak idején például nagyon hangos volt, mikor törölte a Down buliját, idén viszont a tervek szerint fellépne ott is a Pantera.

Magyarországon minden bizonnyal nem lesz törlés (maximum ha az egész turné megy a kukába), nálunk május 30-án lép majd fel a zenekar a már rég telt házas Barba Negrában.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók