Hirdetés
Hirdetés

Péterfy Bori & Love Band – Ráadás ma este a Budapest Parkban

peterfy_bori_2.jpg

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, szeptember 21-én ejti rabul közönségét a Péterfy Bori & Love Band. A szédítő mulatságra vendégeket is hívtak, így Papp Szabi és Pulius Tibor – azaz a fél Supernem -, Lovasi András, Henri Gonzo és Egyedi Péter is beugrik az este Boriékhoz. További infók a hajtás után! 

Péterfy Borinak elhiszünk mindent, amit a színpadon mond vagy tesz: látjuk benne a bosszúszomjas gyilkost, a vérszívó vámpírt, a dühös barátnőt, az elhagyott szeretőt és az érzéki nőt. Bori minden dalt egy-egy miniatűr színdarabként ad át a nagyérdeműnek, néha drámát, máskor őrületes rock showt láthatunk, de egy biztos, mindenkit elszédít fékezhetetlen energiájával, közvetlenségével, sőt, a koncertek egy-egy csúcspontján az énekesnő szós szerint a közönség karjaiba veti magát.

A zenekar három és fél év után tavasszal jelentette meg legújabb, Szédülés című nagylemezét, melyen egy szerelem elmúlásának állomásain vezet végig, olyan dalokkal, mint a véres Szép halott, a Tombol a világ, a címadó Szédülés vagy éppen a Henri Gonzóval előadott a Dühös Max és a néma lány. Boriék az évek során számos remek énekessel dolgoztak már együtt, a parádés nyárzáráshoz pedig jó párat el is hívtak vendégszerepelni a koncertre. Így hallhatjuk Lovasi Andrást, Papp Szabit és Pulius Tibort a Supernemből, Henri Gonzót a Fran Palermoból és Egyedi Pétert, aki zenekarával, az Óriással előzenekarként is vendégeskedik szeptember 21-én a Budapest Parkban.

További információk a koncert Facebook-eseményén és a Budapest Park honlapján! 

Fotó: Gyapjas Sándor

Advertisement
38,596KedvelőTetszik
2,998KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló