Hirdetés
Hirdetés

Peaches és a Gomma All Stars a Casablanca Records dalait dolgozták fel

Már többször is írtunk itt a Lángolón a Burn Studios nevű platformról, ami most egy újabb izgalmasnak tűnő kiadvány kapcsán kerül ismét szóba. A BS és a német Gomma Records együttműködésével nemrég jelent meg a Casablanca Reworks című EP, minek érdekessége, hogy a legendás Casablanca Records katalógusának egyes darabjait értelmezték rajta újra a kiadó zenészei, konkrétan Telonius, Moullinex, Munk, és a The Phenomenal Handclap Band, ötvözve a 70-es évek diszkóját a mai, aktuális elektronikus zenei hangzásokkal. Emellett a négyszámos EP további különlegessége, hogy feldolgozásokban közreműködik a Berlinben élő kanadai elektrodíva, Peaches is. A kislemez a lapozás után teljes egészében meghallgatható.

Michael Sembello Maniac című, 1983-ban a Flashdance betétdalaként nagy sikert arató számának Moullinex és Peaches által készített feldolgozásához videoklip is készült:

Itt pedig egy Peaches-interjú látható a feldolgozásokról:

A kiadványhoz kapcsolódóan egyébként a Burn Studios és a Gomma egy remixversenyt is hirdetett, aminek nyertese hivatalos megjelenést kap a Gomma Records gondozásában.

Advertisement
39,008KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló