Hirdetés
Hirdetés

Paul McCartney még nem akar visszavonulni

De majd vissza fog, ha úgy érzi, hogy eljött ennek az ideje. Az éppen amerikai turnén lévő zenész ezt a Rolling Stone magazinnak mondta. Beszélt a koncertek setlistjeiről is, amikben keveri az új és a régi zenéket, hogy minden nézőnek örömet tudjon okozni. Elmondása szerint ez azért van, mert bár megtehetné, hogy nem törődik a közönség igényeivel és csak azt játssza, amit akar, mint például Bob Dylan, ő tudja, hogy hallgatói vágynak a régi slágerekre. Milyen igaza van.

Elmondása szerint az hajtja most előre, hogy szólógitáron játszik, amit nagyon élvez. Azt is elmesélte, hogy már az egyik első Lennonnal közös koncertjükön próbálkozott a hangszerrel, de miután előadta minden idők legbénább szólóját, eldöntötte, hogy soha többet nem játszik rajta. Így maradt a Beatlesben a basszusgitár, a zongora, a ritmusgitár, meg ami éppen még jött.

Egészen hihetetlen egyébként, hogy a már 72 éves zenész még mindig milyen formában van. Az után, hogy két hónapra kidőlt egy vírus miatt, július 5-én New Yorkban három órás koncertet adott, a betegsége miatt elmaradt koncerteket pedig áttetette októberre. Azt hiszem, én is ilyen nagypapa akarok lenni:

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló