Hirdetés
Hirdetés

Paul McCartney-t kishíján elgázolták az Abbey Road zebráján

Legalábbis erről mesélt egy friss interjúban az ex-Beatle lánya, Mary McCartney, fotós, rendező, aki If These Walls Could Sing címmel készített filmet a legendás Abbey Road Studios történetéről, olyan közreműködőkkel és interjúalanyokkal, mint apja, Paul McCartney, Ringo Starr, Elton John Nile Rodgers, Noel és Liam Gallagher, Roger Waters, Celeste, George Lucas, és még sokan mások.

Hirdetés

Maga az eset a Abbey Road Studios előtt történt, a film forgatása közben, annál a gyalogosátkelőnél, ahol a The Beatles hasonló című albumának borítófotója is készült, amit azóta számtalan zenekar és még több turista idézett már fel a londoni taxisok és buszsofőrök nagy örömére.

„Elég vicces volt a rész, amikor egy autó kis híján elgázolta őt a zebrán. Amikor kimentünk a stúdióból, mondtam neki, hogy lefilmezném az átkelőnél, oda is ment, és közben jött egy autó, ami egyáltalán nem akart megállni.”

A dokumentumfilm kapcsán, ahogy arról korábban is írtunk, Mary McCartney úgy fogalmazott, hogy voltaképpen az Abbey Road stúdióban nőtt fel, de a történetéről nem sokat tudott, ráadásul személyes érintettsége okán eleinte voltak is kétségei azt illetően, hogy egyáltalán vállalja-e a feladatot, mivel „túl közelinek” érezte a témát ahhoz, hogy megfelelően objektív maradhasson. A filmet múlt pénteken mutatták be az Egyesült Királyságban.

Magáról a stúdióról bővebben egy korábbi sorozatunk cikkében olvashatsz!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók