Hirdetés
Hirdetés

Paksi Endre – Békesség sugárút

Paksi Endre, az Ossian frontembere szeptember végén első szólólemezével jelentkezik, az album címadó dalához, a Békesség Sugárút-hoz készített videoklip debütált csütörtök délután.

Paksi Endre a fenti klipről:

“A Hármashatár-hegyen, és Pilisvörösvár környékén forgattunk. A klipben a mostani világ kicsit groteszk élhetetlenségét szerettük volna szembeállítani azzal a belső nyugalommal, amire én (is) nagyon vágyok, mert szerintem az emberek jelentős része is hasonlóan gondolkodik. Nekem ez a kis kulcs-ötlet ugrott be, hogy mint egyfajta modern vándor, a vállamon, hátamon viszem fel a hegyre a mikrofonállványt, mint ahogy a gondjainkat, dolgainkat is szoktuk cipelni. Nagyon visszafogott jelképrendszerrel dolgoztunk – Kodolányi Imola barátunk munkáját dicséri a különböző felvételekből elkészült, nagyon szép képi világot felvonultató videó.”

A limitált digipak kiadásban megjelenő albumra 14 dal került, melyek még az eddigi Ossian szerzeményeknél is személyesebb hangvétellel rendelkeznek.

Paksi Endre a nagylemezről:

“Életem során rengeteg csodálatos Előadót és Dalt volt szerencsém megismerni, és a többségük kiállta nálam az Idő próbáját. Évtizedek után is ugyanazt a lelkesedést érzem irántuk, mindegyik nyomot hagyott bennem. Most pedig életemben először szólóban szerettem volna a saját, teljes zenei világomat, a hatásaimat még jobban bemutatni Nektek. Ha Neked is eleged van ebből a megőrült világból, akkor a Békesség Sugárúton keresztül tarts velem erre a kis Zenei Szigetre, ahol non-stop szól a Rock ’N’ Roll’ Rádió!”

Advertisement
spot_img

Kommentek

[gs-fb-comments]

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,440KedvelőTetszik
2,933KövetőKövetés
1,130FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk