Hirdetés
Hirdetés

Little House – Premieren a Pablo and the Escobars új klipje

Új klippel jelentkezik a Pablo and the Escobars, Little House címmel. A most megjelent videóban a zenekar tagjai egy lakókocsiban élnek. Pablo és Kicsi Alejandro egy szippantós autóval dolgozik, Juanita babát vár egy fiútól, aki elhagyta, Don Miguel egy kisstílű bűnöző szerepében tűnik fel.

Hirdetés

A klip egy párbeszéddel indul, ahol Pablo oktatja Kicsi Alejandro-t a régi idők bunyójáról és zenéjéről.

“Tudod mi a zene barátom?! Omega! Nagy dalok, a kis embernek”

– hangzik el a videóban. Majd ezüst Mercedes-szel megérkezik Don Miguel, aki a történet keménykedő rosszfiúja.

„A Little House forgatása nagyon fárasztó volt és nagy szervezést igényelt, mivel nappali és éjszakai jelenetek is vannak benne. Ezen felül a zenekar énekese Juanita a forgatás alatt valóban babát várt, és a terhesség utolsó heteiben vállalta a szereplést, ezért rá külön figyelmet kellett fordítanunk, megfelelő pihenőidővel, nehogy túlterheljük”

– mondta Pablo.

Az operatőr és vágó terén nem változtatott a csapat, a legutóbbi két klip után a Little House-t is Acélos Balázzsal forgatták, a rendező illetve a stylist pedig a zenekar gitárosa, Takács Tibor volt.

„Ezt a dalt eredetileg a kedvesemhez írtam, próbáltam egyetlen dalba zárni az ő törődését, szeretetét és mindazt amit közösen felépítettünk. Aztán rájöttem, hogy ez nem csak az ő dala, hanem mindenkié, akik hozzátesznek az életemhez: legyen szó a családomról, barátaimról, zenésztársaimról, hiszen velük együtt nő a lelkem szimbolikus kicsi háza igazán nagyra és teremtődik meg az a világ, amiben igazán otthon érzem magam. Persze ezt a már megszokott Pablo-s szatirikus humorral szerettük volna bemutatni”

– mesélte Juanita.

A klipben Juanita fiúját Monostori Máté alakította, aki a való életben az énekes férje. A forgatás alatt még a pocakban lévő kisbabájuk, Márton, pedig már a premier előtt megszületett és kiváló egészségnek örvend.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók