Hirdetés

Ozzy nem vonul vissza teljesen a mostani turné után

ozzy_1.jpg

Bár a Black Sabbath utolsó körei után Ozzy is megpendítette a visszavonulást, meg az utolsó turnét, egy friss interjúban elárulta, annyira azért nem eszik forrón a kását. Azaz a mostani kör után is várhatók koncertek, csak hosszú, világkörüli turnék nem.

Az énekes így beszélt erről: 

Nem vonulok vissza. Ez a “No More Tours” mindössze annyit jelent, hogy nem csinálok világ körüli turnékat többé. Ettől függetlenül fogok koncertezni, csak nem megyek többet féléves turnékra, és több időt töltök majd otthon. Fantasztikus dolgokat éltem meg, ez  az egész egy hihetetlen utazás volt. Most egy kicsit lassítok a tempón. Élvezem, hogy nagypapa vagyok, és szeretném látni, ahogy felnő az Osbourne-ok új generációja.

Utóbbi mondathoz kapcsolódó hír, hogy két napja születetett Ozzy legkisebb unokája, Jack Osbourne és felesége, Lisa harmadik lánya, Minnie Theodora Osbourne, akinek neve vélhetően Lisa korábbi vetélése miatt meg nem született Theo nevű fiukra utal. Ozzy a most aktuális turnék után egy új lemezen szeretne dolgozni, amelyhez nyolc – kilenc dal már többé-kevésbé össze is állt.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló