Hirdetés
Hirdetés

Ozzy unokái koronavírusosak, de ő már dolgozik az új lemezén

Ozzy Osbourne legutóbbi lemeze februárban jelent meg, de már akkor azt beszélték, nem az lesz az utolsó tőle. Persze lehet ezt marketingdumának is gondolni, nem állna messze a valóságtól, de ha tényleg igaz, hogy két hét alatt írták meg és vették fel az Ordinary Mant, akkor talán tényleg nagy lendületben van a rocklegenda.

Vagyis nem is feltétlen ő, hanem a dalszerzői, ugyanis hiába voltak körülötte olyan veterán zenészek, mint Chad Smith vagy Duff McKagan, azért a dalokat leginkább Andrew Watt producer-gitáros és Ali Tamposi producer hozták, és közülük még csak utóbbi érte el éppen a harminc évet.

Szóval a fiatalos lendület megvan, még ha Wattot márciusban úgy le is verte a koronavírus, hogy Ozzy szerint még ma is nyögi az utóhatásait. De úgy látszik elmúlt, mert most azt nyilatkozta, belecsaptak a munkába, és mi ennek csak drukkolunk, hiába lenne remek befejezés az februári lemez.

És ha már koronavírus: Ozzy két unokájának is pozitív lett a tesztje, de állítólag jól vannak. Valószínűleg apjuk, Jack Osbourne egyik munkatársától kapták el, egy kis lázon és orrfolyáson kívül nem volt más bajuk.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk