Hirdetés
Hirdetés

Ozzy Osbourne visszavonul a turnézástól, minden koncertet törölnek

Nem nagy meglepetés, de azért szomorú: Ozzy Osbourne visszavonul a turnézástól, és ez egyben azt is jelenti, hogy minden meghirdetett koncertet törölnek, így a budapesti fellépést is. Mindezt a Twitteren jelentette be.

Hirdetés

Azt írja, hogy ez a legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett osztania a rajongókkal, de rá kellett jönnie, hogy a betegségei miatt már nem képes a turnézásra. Leírja, hogy ahogy azt mindenki tudja, volt egy súlyos balesete, amiben megsérült a gerince, és a mai napig nem épült fel belőle. Jelenleg azt mérlegelik, hogy hogyan tudna úgy fellépni a jövőben, hogy ahhoz ne kelljen utaznia. Azt is írja, hogy egyrészt a hangjával semmi baj, az tökéletes állapotban van, másrészt, hogy soha nem gondolta volna, hogy így ér véget a turnézós élete, és ez hatalmas csalódás számára, de mindenkinek köszön mindent.

A turnét egyébként már évek óta tologatták, és nem csak a Covid miatt. A magyar állomás szervezője még nem jelentette be a lemondás, de nyilvánvalóan nem kell rá sokáig várni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók