Hirdetés

Ozzy 2022-re tervezi a búcsúturnéját

Ozzy eredetileg úgy tervezte, hogy 2018-ban nekiindul még egyszer a világnak, körbejárja, körbekoncertezi, aztán több ilyen nagyszabású bolondságot nem csinál. A tervek óta viszont nagyon sok minden történt vele:

  • elkapott valami húsevő baktériumos fertőzést
  • tüdőgyulladása lett
  • elesett otthon
  • Parkinson kóros lett (illetve már az volt régen, csak valahogy pont a lemezmegjelenés előtt kellett ezt bejelenteni)

Emiatt aztán az állandóan tologatott turnét tovább tolták, míg jobban nem lesz, lesz a kezelésnek hatása. Aztán jött a koronavírus-járvány, ami miatt a kezelésekre sem jutott el Svájcba, de az új lemeze legalább megjelent, ami elég jó is lett:

Tökéletesen laza popdalok – Ilyen az új Ozzy Osbourne-lemez

Szóval volt baj rendesen. Ozzy viszont annyira nem tud a seggén ülni (állítólag, ha nem marketingduma az egész), hogy már készíti az új lemezét Andrew Watt producerrel, és csak azért ilyen későn, mert Wattot annyira leverte márciusban a covid, hogy még mindig vannak utóhatásai.

Tehát készül a lemez, most pedig Sharon Osbourne kottyintotta el, hogy a sokszor eltolt turnédátumokat újrafoglalták, méghozzá 2022-re. természetesen még konkrét dátumokat nem tudunk.

Sharon egyébként érdekes megjegyzést tett ezzel kapcsolatban, ugyanis megjegyezte, hogy gyakorlatilag mindenki 2022-ben akar újra turnéra indulni, és a szervezők nem győzik lekötni a bulikat. Ami ugye azt is jelentheti, hogy a háttérben már 2021-et is elengedték sokan, ami a jelenlegi vírusállás szerint nem is csoda.

Viszont legalább új Ozzy-lemez lesz még egy addig.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk