Hirdetés

Összeesküvés-hívő Trump-rajongók mentenék meg Britney Spearst

Onnan érkezhet segítség Britney Spearsnek, ahonnan valószínűleg nem számított rá, miután a QAnon is elkezdett foglalkozni az ügyével, ami szerintük nem más, mint bizonyíték a hollywoodi elit által üzemeltetett pedofil-kannibál-sátánista hálózat létezésére.

Az egyik legrégebbi QAnon-influencer, Liz Crokin kiállt a Free Britney mozgalom mellett, és szerinte ha már az újságíróknak nem sikerült kiszabadítani az énekesnőt az apja gondnokága alól, akkor most itt az ideje a QAnonnak a kezébe venni a dolgokat.

Nézzük, ki kicsoda ebben a sztoriban

Britney Spears a ’90-es évek ikonja, aki 13 éve az apja gondnoksága alá került, mert a bíróság úgy ítélte meg, hogy nem képes dönteni a saját életéről, a pénzügyeiről és gyakorlatilag semmiről. A kívülről nézve meglehetősen kegyetlennek tűnő történet néhány hete vett újabb fordulatot, mikor Spears a bíróságon beszélt arról, hogy az apja mennyire kizsákmányolja, és tette fel a kérdést, hogyan léphet fel esténként több ezer ember előtt, és hogy kereshet milliókat, ha közben beszámíthatatlan. A bíróság elutasította Spears kérését, aki viszont nem adja fel a harcot, és eljutott addig, hogy például már saját maga választhat ügyvédet, aki valószínűleg hatékonyabban tudja képviselni az érdekeit.

Liz Crokin a QAnon lelkes követője és aktív tagja, korábban pletykalapok újságírója volt, aki olyan sztárokat vádolt meg emberkereskedelemmel és pedofíliával, mint Katy Perry, Lady Gaga, Chrissy Teigen, John Legend vagy Lil Nas X.

A Pizzagate pedig az az elmélet, miszerint vezető demokrata politikusok egy washingtoni pizzériából irányítanak egy pedofilhálózatot. Az egész még 2016-ban vette kezdetét, majd 2020-ban visszatért. Onnan indult, hogy meghekkelték Hillary Clinton kampányfőnökét, és kiszivárogtak az emailjei. Az egyikben azt írta, hogy sajtos pizzát fog vacsorázni, vagyis cheese pizza, ami rövidítve cp, és nem fogják kitalálni a kedves olvasók, hogy még minek a rövidítése a cp: a child porn, azaz gyerekpornónak is. És van egy pizzázó, a Comet Ping Pong, ami szintén cp, így egyértelmű, innen irányítják az egészet. 2020-ban Justin Bieber is belekeveredett az egészbe, a Yummy című daláról megoszlanak a vélemények, hogy a pedofilhálózatot reklámozza-e, vagy éppen hogy egy segélykiáltás.

Hogy jön ide Britney Spears?

A QAnonhoz köthető Free Britney mozgalmat eleinte nem fogadták túl lelkesen a feketeöves támogatók, de aztán Crokin elmagyarázta, hogy Spears minden kétséget kizáróan maga is a Pizzagate áldozata.

Az ügy akkor vett egy furcsa fordulatot, mikor beállt mögé Matt Gaetz republikánus kongresszusi képviselő is, aki ellen egyébként valóban emberkereskedelem miatt indított vizsgálatot az amerikai igazságügy-minisztérium, de egyre többeket sikerül meggyőzni arról, hogy Spears nem is az apja, hanem a hollywoodi pedofilhálózat áldozata. Ezért most egyre többen aktivizálják magukat, ugyanis elég nagy fogásnak tartanák, ha sikerülne az énekesnőt maguk mellé állítani. A legtöbben azt gondolják, hogy az ő segítségével lehetne leleplezni az egész hálózatot, már ha sikerülne kiszabadítani, aminek érdekében tüntetéseket is terveznek.

Spears inkább a jogi képviseletében bízik

Az énekesnő hivatalosan nem reagált még a QAnon akcióira, viszont új ügyvédje van, akit már saját magának választhatott, így egy igazi nagymenőt hívott segítségül. Mathew Rosengart Hollywood egyik legbefolyásosabb ügyvédje, olyan sztárokat képviselt már sikeresen, mint Steven Spielberg, Eddie Vedder, Julia Louis-Dreyfus, Keanu Reeves vagy Sean Penn. Az év végi listákon rendre az élen végez a legsikeresebb ügyvédek között, aki már most úgy nyilatkozott, hogy szerinte már az elejétől kezdve hibás döntés volt gyámság alá vonni Spearst.

Ha valóban szereti a lányát, akkor itt az ideje félreállni, hogy egészséges és produktív életet élhessen Ms Spears

– mondta arra reagálva, hogy az énekesnő meghallgatásán mindössze annyit üzent az apa a képviselőin keresztül, hogy nagyon szereti a lányát.

Egy punkzenekar került az összeesküvés-hívők és a Facebook csatájának kereszttüzébe

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
913FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk