Hirdetés

Összeáll a Leica és a Xiaomi

Egészen új szintre emelheti a telefonos fotózást a Xiaomi, miután bejelentették, hogy stratégiai együttműködést kötöttek a világ egyik legikonikusabb optikai készülékeket gyártó vállalatával, a Leicával.

Nem újdonság ez a felállás a Leicának, hiszen dolgoztak már együtt a Panasoniccal és a Sharppal, és jó ideig a Huawei telefonjaiba is az ő szakértelmükkel felügyelt kamerák kerültek, ez volt az az időszak, amikor a Huawei telefonjairól mindenki az elsők között kezdte el kiemelni, hogy milyen jó képeket készítenek. A Xiaomival kötött hosszútávú megállapodásról nem lehet egyelőre sokat tudni, csak annyit, hogy létezik, és hogy a következő szériás telefonoknál már ennek a kooperációnak az eredményeit lehet majd élvezni.

Egyébként az sem ritka, hogy egy telefongyártó a képalkotás tekintetében kameragyártókhoz fordul, a OnePlus és az Oppo például egy másik ikonikus márka, a Hasselblad segítségével javított a képeken, a Nokiát forgalmazó HMD Global, a Vivo és a Sony pedig a Zeiss segítségét kérte.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk