Hirdetés
Hirdetés

Oscar – Premieren a Felleng legújabb dala

A Felleng zenekar az év legelején mutatta be legújabb, POP című dalát, most pedig egy újabb számmal jelentkeznek, aminek a címe Oscar. A POP-hoz hasonlóan a stúdiómunkálatok most is a Grenma Stúdióban készültek Botlik Matyi keze alatt, ahol a frontember, Németh-Harangozó Bálint is kibontakozhatott MIDI-zés terén.

Hirdetés

A dal önmagában arról szól, hogy vannak azok a pillanatok, amikor az ember belegondol, hogy vagy az élet furcsa fintora már-már hihetetlenül elcsépelt, véletlenszerű történéseit éljük meg, vagy egy általunk nem ismert forgatókönyv előre megírt menete szerint haladunk. Na de ha ez előre meg van írva, ki és miért így komponálta meg? Ebből a gondolatból indult el Szücsi – Szűcs Dávid, énekes-gitáros – fejében a dal a filmes utalásokkal, az életben történő kötelező improvizálással, és a néha már tragikomédiába fulladó eseményekkel, Bálint pedig a saját, már nem aktuális, mert a pontozás alapból szubjektív, IMDB pontszám-mércéjével belefejelt.

Imádjuk a filmeket zenekar szinten, sokszor ahelyett, hogy haladnánk egy próbán, elvisz minket egy “figyu a múltkor láttam azt a filmet, hát az…”. Tudtuk, hogy egyszer eljön a pillanat, hogy ebből dal születik, és mikor máskor, ha nem az Oscar gála közeledtével.
Mi is felöltöztünk szépen, elmentünk az Orange Termek stúdiójába, és megnéztünk együtt egy filmet, amit fel is vettünk.
A klip alapvetően egy szokásos baráti körben történő filmnézést dolgoz fel, annak minden bájával, és zavaró tényezőjével. Egy biztos, hogy a társaság együtt össze tudná rakni a film pontos történetét, de külön-külön lehet, hogy lennének eltérések. És a legfontosabb kérdés: KI LOPTA EL A FORGATÓKÖNYVET?

A dal és a hozzá készült klip alább megtekinthető, élőben pedig több helyszínen is felcsendül egy másikkal együtt, ami csak a Fish! és a Fatal Error zenekarokkal induló közös turnén lesz hallható megjelenés előtt.

Részletekért látogassatok el a zenekar Facebook oldalára, a koncerteket pedig itt lehet nyomon követni!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók