Hirdetés

Örökbérletet árul a Coachella fesztivál

Egyre többen szeretnék bebizonyítani, hogy az NFT sokkal több is lehet annál, minthogy valaki elad egy olyan mémet vagy fotót, amit aztán bárki továbbra is ingyen használhat és nézegethet. Az NFT-hez ugyebár hozzá lehet rendelni különböző szolgáltatásokat is, ahogyan azt például a Kings of Leon is tette.

Hasonlóban gondolkodtak a Coachella szervezői is, mikor bemutatták a Coachella Keys Collectiont, egy tíz NFT-ből álló kollekciót. Ezek megjelenésükben egy kulcsot ábrázoló képek, de van mögöttük szolgáltatás is, méghozzá nem is akármilyen.

A mindenkori tulajdonos minden évben két fesztiválbérletet válthat ki vele. 

Az NFT-ket “környezetbarát piactéren” árverezik majd el. Hogy ez egészen pontosan mit takar, azt nem tudni, az oldalt az FTX US-vel együttműködésben hozzák létre, és a Solana üzemelteti, de hogy mi benne a környezetbarát, az nem derül ki.

Az élettartamra szóló NFT-k mellett a Coachella eladja a Coachella Collectiblest, egy ezer NFT-ből álló kollekciót, amelyek 180 dollárért kaphatóak, és a vásárlók egy fizikai Coachella-fotókönyvet válthatnak be vele. Ezenkívül tízezer NFT-vel a “rajongók kedvenc fesztiválfotója és soha nem hallott hangzásvilága” lesz elérhető 60 dollárért.

A befolyt összegek egy részét a szervezők jótékony célokra ajánlották fel.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk