Hirdetés

Óriás a Jazzékiellel a RoHAM Bárban

A májusban 0209 című új lemezével jelentkező Óriás zenekar maga mögött hagyva a nyári fesztiválszezont, szeptemberben országos turnéra indul. Soprontól Debrecenig bejárják az országot, sőt, a határon túl is koncerteznek. Az év elején újra trióvá alakult banda őszi-téli turnéját a budapesti Roham Bárban nyitja, a további helyszínekért és időpontokért pedig érdemes felkeresni a zenekar weboldalát, ahonnan az összes megjelent Óriás album is ingyen letölthető! 

Jazzékiel mint a fővárosi alternatív klubélet egyik fontos bandája, valamikor 2010 táján, a borongós Holy Shitet követően kezdett el felhagyni az aktív koncertezéssel, majd 2011-ben szinte teljesen visszavonult. Az elmúlt három év alatt a tagok különböző produkciókban (Grand Mexican Warlock, The Carbonfools) bukkantak fel, a zenekar pedig csupán homályos információkat osztott meg a készülő harmadik lemezükről. A dunaújvárosi banda története persze ennél jóval korábbra nyúlik vissza: az azóta megboldogult Radio Café tette őket országosan ismert névvé, valamint a Gödör Klubos koncertjeik egy szűk kör számára kultikus csapattá.

Az első életjelet idén áprilisban adta magáról a zenekar, amikor is a Record Store Day alkalmából egy vinyl kislemezt jelentettek meg a Mamazone gondozásában. Aki azonban azt várta, hogy ismét élőben lássa a srácokat, annak jó hír, hogy szeptember 5-én visszatérnek a színpadra a budapesti Roham bárban, új dalokkal és teljes legénységgel az Óriás társaságában.

Óriás, Jazzékiel

2014. szeptember 5., RoHAM Bár, Budapest (1074 Bp., Dohány u. 22)

Jegyár:
Elővételben 1000 Ft // a www.tixa.hu oldalon, a Wave hanglemezboltban (Bp., Révay köz 1.) és a RoHAM Bárban (Bp., Dohány u. 22)
A helyszínen 1400 Ft

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
875FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló