Hirdetés

Óriás macska vagy zsiráf randalírozik a kertben a Google állatkeresőjével

50 új állattal bővült a Google kiterjesztett valóságot használó keresője, aminek a lényege, hogy az embere beírja a telefonján a Google keresőbe, hogy zsiráf, aztán megjelenik a találatok között egy kis ablak, ami felajánlja, hogy találkozzon egy életnagyságú egyeddel.

A 3D képek is érdekesek, hiszen rendesen körbe lehet járni az állatokat, de az igazi szórakozás akkor indul, mikor a kiterjesztett valóság engedélyezésével a telefon hátsó kameráját használva jelenik meg a valós térben egy gigantikus zsiráf vagy egy zebra jön elő az utcán.

Most 50 új állat került be kínálatba, viszont azt nem igazán veri nagydobra a Google, hogy pontosan milyen állatokról van szó. A zsiráf után ésszerű lenne ha elefánt is lenne, de az nincs, cserébe viszont van corgi, csaucsau vagy bulldog, ráadásul mind csinál valamit, mondjuk játszik egy labdával.

Az első AR állatok 2019 közepén jelentek meg, és azóta egyre több van belőlük elrejtve a keresőben, sőt vannak őskori állatok is, a szórakoztató része pedig nem csak maga a kiterjesztett valóság élmény, hanem az is, hogy egy rakás állatot be kell pötyögni, és közben azért valamennyit tanulni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk