Hirdetés
Hirdetés

Orfűi Dalszövegelő – Orfűn szervez dalszövegíró tábort Egyedi Péter

Kezdő, fejlődni vágyó dalszövegíróknak szervez kreatív tábort Egyedi Péter zenész (MMAMT, Óriás), a Fishing on Orfű kommunikációs vezetője. Az Orfűi Dalszövegelő 2021. július 12–14. között várja az érdeklődőket az orfűi Panoráma Campingben.

A résztvevők három napon keresztül hallgathatnak előadásokat a dalszövegírás meghatározó szereplőitől. A Dalszövegelőn ott lesz Beck Zoltán (30Y), Hegyi György (Emil.RuleZ!), Hujber Szabolcs (Margaret Island, Péterfy Bori & Love Band, Magashegyi Underground, Zséda, Radics Gigi, stb.), Krúbi­, Lovasi András (Kispál és a Borz, Kiscsillag, stb.), Szendrői Csaba (Elefánt), Szűcs Krisztián (HS7, Szűcs, Budapest Bár) és Tariska Szabolcs (Amorf Ördögök, Péterfy Bori & Love Band, Kulka János, Dallos Bogi, Odett, stb.). A számos szakmai díjjal kitüntetett alkotók különböző témájú előadásokon keresztül beszélnek a magyar nyelvű dalszövegírás művészi, műfaji és módszertani szempontjairól.

„Ez egy lehetőség. Habár az előadók nem pedagógusok, és a táborban sem klasszikus értelemben vett oktatás zajlik majd, az előadásokon és workshopokon mégis rengeteg tudást szerezhetnek, fortélyt ismerhetnek meg a résztvevők. Minden előadó a saját gondolatait osztja meg egy választott témán keresztül, így mesél a dalszövegírás aspektusairól, így osztja meg az alkotással kapcsolatos személyes tapasztalatait. A résztvevők pedig a gyakorlati feladatokon túl tanácsokat és visszajelzéseket is kaphatnak, nem utolsósorban pedig hasonló gondolkodású és érdeklődésű fiatalokat ismerhetnek meg a többi táborlakó személyében”

– mondja Egyedi.

A háromnapos Orfűi Dalszövegelőt a Fishing on Orfű fesztiválnak is helyt adó Panoráma Campingben rendezik meg. Az előadások és a workshopok hatékonysága miatt a táborra maximum 40 fő jelentkezhet, akik faházakban kerülnek elszállásolásra.

„Az előadókkal egyetértésben bentlakásos tábort szervezünk, az a cél, hogy együtt lélegezzen a csapat, közösen jussunk el az első nap elejétől az utolsó nap végére. Természetesen minden járványügyi intézkedést betartunk, a programok szabad téren lesznek, sőt gyorstesztekkel is készülünk.”

A jegyek május 12-től lesznek elérhetők a Tixa oldalán, és ekkor teszik közzé a részletes programot, az előadók témáit is. Minden további részlet elérhető az Orfűi Dalszövegelő Facebook-oldalán.

A program az NKA Hangfoglaló Kollégiumának támogatásával jön létre.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,334KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk