Hirdetés

Ordinary Man – Premieren az Amberjack új klipje

Lángoló Premier

Az Amberjack hamarosan megjelenő, második nagylemezének nyolc dala az élet változásainak feldolgozásáról és az ember saját belső vívódásáról és a rosszabbik énjével való küzdelméről szól – ennek előfutára az itt bemutatkozó Ordinary Man.

Az új single zenei témáját Hantó Doma gitáros írta még 2020 júniusában, egy szál akusztikus gitáron, a dalszöveget és az énektémát pedig Láng Vince, az énekes 10 perc alatt dobta össze Hantóék konyhájában.

„Az ’Ordinary Man’ a saját magunk által alkotott mentális láncok széttépése iránti vágy kifejezése. Amikor nem a külső körülmények, hanem a saját belső gátjaink miatt nem tudunk egészségesen élni. Ezt nagyon nehéz legyőzni, de nem lehetetlen”

– mondja a dalról Láng Vince.

Ennek a küzdelemnek a hangulatát ragadja meg az új klip is, amelyet a magyar underground zenei élet legendás koncertfotósa, Bátori Gábor “Sinco” készített, akinek a nevéhez többek között 30Y-, A kutya vacsorája- és Elefánt-klipek is fűződnek.

Az énekes így mesélt az új videóról:

„Sincóval már évek óta tervezünk együtt dolgozni, a Kutya Vacsorája zenekarnak készített ’Hinta’ című klipje óta, ami számomra egy meghatározó videó. Örülök, hogy több év várakozás után pont erre a dalra készítette el a klipet, ami az egyik legpontosabban fejezi ki az új lemez alaptémáját. A klip főszereplője Kovács Krisztián színész, aki arcjátékával, mozdulataival tökéletesen hozza az önmagával örökké küzdő Sziszifusz-figurát. Persze, ezt a legendát egy kicsit muszáj volt megcsavarni, ahogy az a klip végén kiderül.”

Az Amberjack második nagylemeze ősszel jelenik meg High Road címmel.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,330KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk