Hirdetés

Orange Machine – Hét és fél perces dalmonstrum az Angertea előadásában

angertea_promo5_1800.jpg

Snakes in Blossom címmel jelenik meg hamarosan a nagymágocsi Angertea ötödik lemeze, amelynek országos premierje itt, a Lángoló Gitárokon lesz március közepén. A fiúk most még egy új dalt megmutatnak olvasóinknak egy szöveges videó formájában, amely az Orange Machine című számhoz készült. A lemez digipack CD már most előrendelhető a zenekarnál, a legfrissebb dal pedig azonnal magatokévá tehető a hajtás után.

A Snakes in Blossom amúgy egy finn kiadó, az Inverse gondozásában jelenik majd meg, de ezekről >már írtunk az előző dal kapcsán, olvassátok el ott! A most debütáló számról Mihály Gergő énekes/gitáros következőket mondta nekünk:

“Ez egy markánsabb, hosszabb dal a már bemutatott Sinking in Strainhez képest. A dal vége felé jammel egyet velünk Franz Stahl, aki a legendás amerikai Scream gitárosa, és nem mellesleg pár évig a Foo Fighters tagja is volt, pluszban Jaksa Robi, az Ektomorf dobosa perkázik a dal végén. A célunk az volt, hogy megidézzük a poklot a két kedves vendégünk segítségével.”

Hallgassátok meg, és döntsétek el, sikerült-e? Az Angertea egyébként elég sokat koncertezik majd az év első felében, érdemes figyelni a zenekar Facebookját a dátumokért! 

Megjegyzés: Eredetileg úgy akartam kezdeni a cikket, hogy “Kétszeresen is piros betűs ünnep lesz március 15.-e az elborult zenék kedvelőinek…”, de végül nem mertem

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló