Hirdetés

Online Beatles-zenebolt

Már elég régóta megy a huzavona a Beatles-katalógus online elérhetősége körül, de eddig még senkivel sem tudott megegyezni a két élő tag, illetve a néhai zenészek örökösei. Elvileg az iTunes-szal (illetve az EMI-jal) elég sokáig eljutottak a tárgyalások, de aztán valami máig sem nyilvános ok miatt meg is akadtak, legalábbis Paul McCartney ezt mondta régebben. Most viszont úgy néz ki sínre kerül a dolog, ráadásul elég nyilvánvaló módon, ami csoda, hogy eddig senkinek sem jutott eszébe.

George Harrison fia, Dhani Harrison nyilatkozta azt a minap, hogy egy önálló online Beatles-zenebolt van készülőben, ugyanis, felismerve az eddigi internetes piactól való távolmaradás hátrányait, a további makacskodással csak saját maguktól vonják meg az anyagiakat: „Minden nap pénzt veszítünk.” – mondta Harrison – „Szóval mit tudunk tenni? Vagy össze kell rakni egy saját rendszert, vagy jó üzletet kell kötnöd Steve Jobs-szal (az Apple főnöke, hozzá tartozik az iTunes is – a szerk.). Ő viszont azt mondta, hogy egy letöltést csak 99 centért érdemes adni, amivel mi nem értettünk egyet.”

A néhai Beatles-gitáros fia még azt is elárulta, hogy az idén ősszel megjelenő The Beatles: Rock Band című játékban lesznek eddig még sehol meg nem jelent dalok is. Hogy egész pontosan mit ért „ki nem adott anyagok” alatt, azt nem részletezte, mint ahogy azt sem, hogy fentebb taglalt letöltős oldal mikor indulna.

Mindenesetre a Beatles mostanában nagyon mocorog, lehet, ha a tagok még élnének, akkor össze is állna a zenekar (mint, ahogy John Lennon nyilatkozta is még halála előtt, hogy nem lenne ellenére a reunion).

Még több Popcorn

Connect funkcióval újít a Tidal

A streamszolgáltatás saját alkalmazását használhatjuk akár a CD-nél is jobb minőségű zenehallgatásra.

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Kommentek

35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Flying Angels – Jön az új Trottel-lemez, itt egy dal róla

Természetesen a Talayapa projekttől is markánsan új megszólalásra számíthatunk.

Időkapszula 2000-be – 20 éves a Linkin Park debütalbuma

Minden idők egyik legsikeresebb debütlemeze ez, és az egyik legfontosabb alapműve nemcsak a felemás megítélésű nu-metal hullámnak, hanem az egész ezredfordulós popkultúrának.

A nők jogaiért küzd egy igazi girl power csajbanda Nyugat-Afrikából

A 10-17 év közötti lányok a zenéjükkel hívják fel a figyelmet az egyenlőtlenségre egy olyan helyen, ahol egyébként iskolába sem járhatnak.
00:03:34

A Scooter nem tud hibázni – Itt van 2020 himnusza

Zseni zene, zseni klip, zseni szöveg.

Jön az új Sigur Rós-lemez, de nem olyan, amilyet gondolunk

Egy 2002-es különleges projektjük felvételét adják most ki.