Hirdetés
Hirdetés

Önálló bulit ad a She Loves Pablo zenekar az Instantban

Groove-rock rajongók örömére a zágrábi zenekar, a She Loves Pablo ismét Magyarországra látogat. Korábban már többször megörvendeztették a közönséget a Lazarvs előzenekaraként is, most pedig október 26-án az Instantban adja első önálló koncertjét a Bear Stone Fesztivál szervezésében. 

Hirdetés

A She Loves Pablo, amely erőteljes rock és funk keverékéről ismert, meghatározó szereplője az európai zenei színtérnek. Ismertek energikus fellépéseikről és meggyőző zenei stílusukról, a budapesti visszatérésüket pedig alig várják a rajongók. Az előzenekar kiléte egyelőre rejtély, de hamarosan erre is fény derül majd. 

Az Instant változatos zenei felhozataláról ismert, tökéletes helyszín egy energikus groove-rock estéhez. Nyers, mágneses energia, kemény riffek és táncolható groovok, ami az őszi koncertszezon egyik csúcspontjának ígérkezik.

A She Loves Pablo erős helyi követői miatt ajánlott a jegyeket elővételben megvásárolni a BSP oldalán. További részletek a zenekar és a Bear Stone Festival Facebook oldalán, illetve az eseménynél érhetők el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók