Hirdetés
Hirdetés

Olimpiai dalt és videót adott ki a Punnany Massif

Új dalt és klipet adott ki a Punnany Massif, ami egyrészt szeretné az Olimpiára hangolni az embereket, másrészt bemutatja a magyar delegáció 2021-es olimpiai ruházatát.

“Gyermekkori álmunk vált azzal valóra, hogy egy ilyen rangos eseménynek lehetünk kicsit a nagykövetei. Az elmúlt év számunkra is olyan volt, mintha kihúzták volna a lábunk alól a szőnyeget, de most, akárcsak az élsportolók, mi is nagy levegőt veszünk, és újrakezdjük. Ennek fontos része ez a dal és az adidas-kooperáció is, ami már több mint egy éve csőben van. Reméljük, hogy időtálló lesz, és nemcsak ezen a nyáron, de bármikor, amikor előadjuk vagy hallgatja a közönség, együtt szurkolunk majd a sportolóknak általa. Ha egy mondatban kellene megfogalmaznom, mi is a mondanivaló: ahhoz, hogy sikereket érj el, dolgoznod kell, függetlenül attól, milyen területen mozogsz”

Hirdetés

– mondja Farkas Roland, Wolfie, a Punnany Massif frontembere.

A klipet Miki357 rendezte, és a zenekar mellett olyan élsportolók tűnnek fel benne, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs. Ők mind az olimpiai csapat új ruháiban láthatók a videóban.

A június elején boltokba kerülő kollekció fotózásában az olimpiára készülő sportolók közül a többszörös magyar bajnok középtávfutó Kazi Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Szabó Gabi, a világbajnok öttusázó Kovács Sarolta, a többszörös magyar bajnok rövidtávfutó és távolugró Nguyen Anasztázia és a világbajnok párbajtőrvívó Siklósi Gergely vett részt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók