Hirdetés
Hirdetés

Itt az új Leonard Cohen-lemez – Hivatalos magyarországi premier

Több mint hét év szünet után, hetvenhét évesen, Old Ideas címmel tizenkettedik nagylemezét adja ki Leonard Cohen január 30-án. A kanadai zenészlegenda és költő, a huszadik század második felének egyik nagyon fontos dalszerzője 2004 októberében jelentette meg legutóbbi, Dear Heather című lemezét, amit akkor búcsúalbumként látott napvilágot, mostanra azonban mégiscsak felvett egy nagylemeznyi, egész pontosan tíz új dalt. Az Old Ideas hivatalos magyarországi premierje a lemez kiadójával, a Sony Music-kal együttműködve, most, a nemzetközi megjelenés előtt pontosan egy héttel itt a Lángoló Gitárokon hallható. A lapozás után néhány egyéb információ mellett az album teljes zenei anyaga megtalálható.

Leonard Cohen – Old Ideas (Klikk a linkre a lejátszó indításához!)

A tízszámos lemez felvételi munkálatai 2011 januárja és augusztusa között zajlottak Ed Sanders produceri közreműködésével, játékideje gyakorlatilag tökéletesnek mondható, 42 perc.

Az album dalai – voltaképpen Cohentől szokásosnak mondható módon – a költő szemszögéből reflektálnak az emberi élet, a létezés legalapvetőbb összetevőire, egyebek mellett az emberi kapcsolatok, a szerelem, a szexualitás, a vallás, az elszigetelődés, a halál kérdéseire.

Advertisement
39,011KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,320FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló