Hirdetés
Hirdetés

Október végén jön a Darkthrone új albuma, az Astral Fortress

Október 28-án jelenik meg a Peaceville Records gondozásában a Darkthrone következő, Astral Fortress című albuma, mely a zenekar elmondása szerint egy epikus utazás lesz a régi metálzenében.

Hirdetés

Fenrizék jó passzban lehetnek mostanság, hiszen a 2019-es Old Star után ez már a harmadik album nem sokkal több mint három éven belül, a legutóbbi Eternal Hails…… ugye tavaly nyáron jelent meg.

Lesz persze egy csomó színű és szagú vinyl változat, de ennél sokkal érdekesebb mélységekbe mutat a lemez borítója és felvezető videója. Előbbin maga Herr Nagell látható korcsolyázás közben, a másikban szintén ő felejti el meghazudtolni magát, miközben bejelenti a hírt, és mielőtt valaki… na de ne lőjük le a poént, inkább nézze meg a kedves közönség a saját szemével!

Én pedig egyre biztosabb vagyok abban, hogy a Darkthrone ma már kimondva-kimondatlanul olyan szerepmodell a metálzenekarok számára, mint amilyen Homer Simpson vagy Torrente a férfiak egy jelentős részének: mindenki szeretne rájuk hasonlítani, csak nem sokan mernek úgy viselkedni, mint ők.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók