Hirdetés
Hirdetés

Október utolsó vasárnapján Ocean Grove a Dürer Kertben

Az ausztrál Ocean Grove a Crossfaith előzenekaraként korábban már bizonyított nálunk, október 30-án pedig első önálló bulijukkal térnek vissza hozzánk. A Dürer Kert színpadán tavasszal megjelent új lemezüket mutatják be.

Hirdetés

A zenekar 2010-ben alakult Melbourne-ben, eredetileg post-hardcore bandaként, majd az évek során folyamatosan alakult a stílusuk, amely leginkább a nu metál, grunge, hardcore ötvözeteként írható le, de mindenképpen egy hihetetlenül energikus csapat. Ezúttal a sorban harmadik, Up in The Air Forever című albumuk dalaival térnek vissza Magyarországra. A lemezen a zenekar korábbi önmagához hűen ezúttal is bátran hagyja el a járt utat a járatlan ösvények felfedezéséért. Dale Tanner basszusgitáros-énekes így beszélt erről: 

„Szeretném, hogy az üzenetünk hangos és világosan érthető legyen: mindig keressük az antitéziseket. Mindig minden azért történik, hogy kísérletezzünk a status quóval. Ez az album legfontosabb üzenete. Ne légy önelégült! Ne csak üljön a babérjaidon, ne elégedjen meg a normákkal! A legnagyobb ötletek, találmányok és művészeti teljesítmények mind úgy születtek, hogy valaki feltette a kérdést, hogyan tudnánk ezt másképp csinálni? És én imádom ezt.”

Aki tehát kíváncsi egy merész, sok műfajt ötvöző zenekarra, annak érdemes ott lennie az Ocean Grove koncertjén. A koncert hazai előzenekara az ICENAP lesz. 

Jegyek még kaphatók a Tixa hálózatában! További információk a koncert Facebook-eseményén!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók