Hirdetés

Ocho Macho – Az ég egy világon

ochomacho2019_2.jpg

Hirdetés

Az utóbbi hónapok sok változást hoztak az Ocho Macho életébe. A megújult bandához csatlakozott Takács Roland Adrián (Kanóc), akit „A-kategóriás” basszusgitárosként jellemeznek a fiúk, Ya Ou Feng, aki vokalistaként színesíti a dalokat, valamint visszatért a zenekar korábbi trombitása, Csik Andor. Az új felállás nagy lelkesedéssel vágott bele szinte azonnal a zeneírásba, ennek első eredménye pedig egy friss, lendületes dal lett, melynek címe Az ég egy világon. Stílusa, hangszerelése kicsit eltér az Ocho Machotól korábban megszokottól, de ez is a megújulás része. Premier a hajtás után. 

Kirchknopf Gergő, a zenekar frontembere szerint a dal arról szól, hogy milyen rohanó világban élünk, daráljuk a hétköznapokat, nem vesszük észre a fontos dolgokat, elszalad mellettünk az élet. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy lassítsunk, álljunk meg és figyeljünk magunkra, merjük megvalósítani az álmainkat és örüljünk az életnek. Ha pedig sikerül elérni a kitűzött célokat, élvezzük a sikert és legyünk hálásak. A videoklipet Galler András „Indián” és csapata készítette a dalhoz, az énekes a közös munkáról a következőket mondta: 

Ez volt az első közös munkánk Indiánnal. Elküldtük neki a dalt és mindenben rá hagyatkoztunk. Nem szóltunk bele a koncepcióba, csak annyit kértünk, hogy a dal lendületéhez passzoljon a klip hangulata.  Az egész napos forgatás eredménye végül egy ütős, látványos image video lett. 

Az ég egy világon hamarosan már a koncerteken is hallható lesz. 

Az idén 16 éves Ocho Machoval legközelebb Sopronban találkozhat a közönség február 16-án a Hangárban, a budapestiek pedig március 29-én az Ellátóházban. További információk a zenekar Facebookján

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló