Hirdetés
Hirdetés

Obsession – Premieren Lévai Márton második albuma

Lévai Márton első kísérleti albuma, a 2nd Chapter után érkezik az Obsession, aminek ezúttal is minden eleme otthoni körülmények között készült el. Az album címe a zene iránti megszállottságra utal:

„egy akaratunkon kívüli, befolyásolhatatlan, örök elköteleződésre. Mindez atmoszférikus dalokban, filmszerű és rockos elemekkel jelenik meg. Az Obsession mind a hét szerzeménye egy-egy ehhez kapcsolódó érzelmet, tudatállapotot jelképez.”

A hét dal minden elemét Márton egymaga rakta össze, az album megírásakor nem volt cél, hogy a hiányosságokat külső személy javítsa ki, Márton szerint a történetének lényege a fejlődés, és az, hogy a szerzemények úgy változnak, ahogyan a szerző is változik.

Lévai Márton az albumról:

„Az Obsession-t azoknak ajánlom, akik szeretnek mélységekbe merülni a zenén keresztül. Számomra ez egy utazás a mélybe – a megírása is az volt. Két év munkája van benne, és egy nehéz időszakot zár le. Számomra a dalszerzés a legjobb út ahhoz, hogy kapcsolódjak önmagamhoz – jobban működik, mint a meditáció, vagy bármilyen más módszer.”

A tervek szerint a projekt zenekarrá alakul majd, amivel Lévai hamarosan színpadra is viheti majd a dalokat. Illetve már készül a következő album is, amin magyar nyelvű dalok szerepelnek majd.

Az Obsession a Spotify, Apple Music, Tidal, Amazon Music, iTunes és Deezer streaming platformokon és a YouTube-on érhető el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,854KedvelőTetszik
3,020KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók