Hirdetés

Nyisd ki a szád – Premieren az új Bad Habit-videó

Lángoló Premier

A BAD HABIT 7 éve pontosan ezen a napon, április 11-én adta első koncertjét egy debreceni kis kocsmában. Azóta felléptek a Campus Fesztivál nagyszínpadán, a Strand Fesztiválon és a Volt Fesztiválon is, illetve számos fővárosi és vidéki klubban olyan előadókkal, mint az Alvin és a Mókusok, Fish! vagy a Paddy and the Rats. Most, a járványhelyzetben sem unatkozik a zenekar, és egy új home made szövegvideóval ünnepli születésnapját, ami itt jelenik meg először.

Hirdetés

„Nem szeretnénk belemagyarázni semmit, mert akkor bezárulna az a kör, amit jelenthet ez a dal valakinek, de igyekeztünk a képi világgal átadni azt, amit nekünk jelent. Egyébként nekem a kedvencem az albumról”

– mondta Posta Máté, a zenekar gitárosa és a dal szövegírója.

A Nyisd ki a szád a csapat 2020-as Forog a kocka című első nagylemezéről már a hatodik, videóklippel megjelent és a második, egy snittes kivitelezésű dal.

„A videót teljes mértékben saját kezűleg csináltuk a próbateremben, és otthon véglegesítettük a saját crew-unkkal, így elég könnyen ment a munka, viszont a dal sokkal tovább formálódott. Az alap riff már a 2017-es őszi turnénkon megszületett, de sokszor talonba került az évek során, és majd csak 2020 nyarán a stúdióban került minden a helyére”

– mesélte el a zenekar frontembere, Kövér Márton.

A zenekar Forog a kocka című lemezéről a további dalok is valamilyen mozgókép formájában jelennek meg a jövőben, de addig is Spotify-on elérhető a teljes lemez:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,850KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
746FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk