Hirdetés
Hirdetés

Nyerj karbonszálas hi-tech dobverőt a Techra Magyarország nyereményjátékában!

Nemrég olvashattatok a Lángolón a Techra karbonszálas dobverőkről. Az olaszországi székhelyű márka a legmodernebb autóipari technológiákat felhasználva forradalmi, karbonszálas anyagból készült, különlegesen hosszú élettartamú dobverőket gyárt, melyek játékérzet szempontjából semmiben sem maradnak el a megszokott fa verőktől, az ultramodern design pedig hab a tortán. A gyártó termékei néhány hete már Magyarországon is kaphatók a nagyobb hangszerboltokban, a Techra Magyarország játékában pedig meg is nyerhetsz egy párat közülük, ráadásul ingyen dobórát is kapsz a Subscribe dobosától, Rékasi Attilától. Részletek a folytatásban.

A kapcsolódó interjúban Kovács Gábor, a Techra magyarországi forgalmazója így mesélt a márkáról:

Az olaszországi Tecnoplast Srl. elsősorban az autóipar számára gyárt műanyag és karbonszálas kompozit alkatrészeket. A cég egyik tulajdonosa maga is zenész, és évekkel ezelőtt fejébe vette, hogy karbonszálas anyagokból ki fog kísérletezni egy, a fánál sokkal tartósabb, de legalább ugyanolyan jó minőségű, hangzású és dinamikájú dobverőt. Így született meg a Techra dobverőcsalád, ami jelenleg hatféle különböző altípust takar, mindegyiken belül 3-4 méretet, összesen tehát több, mint húszféle dobverőt.

A márka hazai endorsere Rékasi Attila, a Subscribe dobosa lett, ő így összegezte eddigi tapasztalatait:

Ami már elsőre megnyerte a tetszésem, az maga a design, ez a sötétfekete karbon színvilág. Nyilván nem ez az elsődleges, hiszen a dobverőnél a funkcionális rész fontosabb, de az biztos, hogy nagyon dögösen néznek ki, ami még a színpadi megjelenéshez is hozzátehet. (…) Minőséget tekintve is nagyon rendben vannak. Igényes a kidolgozottság, nem érzed kopottnak több hét játék után sem, és ami a legfontosabb, hogy minden dobverő úgy van balanszírozva, hogy stabilan ugyanazt kapod minden egyes darabtól. Ha megveszel egy Techrát, biztos lehetsz benne, hogy ugyanazt a minőséget fogod kapni, míg egy faverőnél simán van olyan, hogy a párból az egyiket használod két-három hétig, egy hónapig, a másikat meg első próba második száma közben eltöröd, és ezt szerintem bármelyik dobos megerősítheti. Ezeket biztosan nem fogod eltörni. (…)

Már bő egy hónapja játszom ezeken, és egy hickory verőt biztosan legyilkoltam volna ennyi idő alatt, ezeken meg alig van valami nyoma a használatnak. Nyilván bárki mondhatja, hogy na bumm, és akkor mi van? De ha összeveted az élettartamot, és azt, hogy a hagyományos dobverőkhöz képest másfél-kétszeres áron kaphatók, egyből más az ár-érték arány.

Ha tehát dobos vagy, vagy épp ismerkedsz a hangszerrel, a mostani játék kitűnő alkalom arra, hogy új tapasztalatokat szerezz, és kipróbálj valami újat! Összesen három kérdést teszünk fel nektek, melyek megválaszolása nem jelenthet gondot, ha olvastátok a múlt heti interjút, vagy felkeresitek a Techra Magyarország honlapját! Azoknak is ajánljuk a játékban való részvételt, akik maguk nem dobolnak, de van dobos ismerősük, hiszen a nyereményt még idén kipostázzuk, így simán ott lehet a karácsonyfa alatt! A nyeremény egy pár Techra XCarb 5B dobverő, valamint egy ingyenes dobóra Rékasi Attilával!

A játék december 17-én, csütörtökön éjfélig tart. A nyertest a sorsolás után e-mailben értesítjük! A játékban való részvételhez kérünk egy-egy lájkot a Techra Magyarország illetve Rékasi Attila Facebook-oldalaira!

További információk a Techra Magyarország felületein, valamint a Techra weboldalán, Facebookján.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk