Hirdetés

Nyerd meg az Anthrax gitárosának könyvét!

anthraxborito.jpg

Hirdetés

Még egy hétig előrendelhető Scott Ian, az Anthrax és az S.O.D. gitárosának önéletrajza, amelynek magyar kiadása február végén jelenik meg. Aki előrendeli a könyvet február 14-ig, az nemcsak jutányosan jut hozzá az önéletrajzhoz, hanem a neve is felkerül a könyv egyik oldalának a fejlécébe, akárcsak Rex Brown vagy Max Cavalera önéletrajzának esetében. A Lángoló Gitárokon azonban akár ingyen is megnyerheted, ha helyesen válaszolsz a következő kérdésre:

Ki Scott Ian apósa?

  1. Alice Cooper
  2. Meat Loaf
  3. Bródy János

A megfejtéseket Scott Ian Játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre kell küldeni. A helyesen válaszolók között 3 könyvet sorsolunk ki, amelyek átvehetőek lesznek a könyvbemutatón, amelyre a március 12-i Anthrax-koncerten kerül sor a Barba Negra Clubban.

A Metal Shop felhívta a színpadra, és eljátszották a Livin’ on a Prayer-t Bon Jovitól. Nem igazán tudta a szöveget, csak együtt nyomta Ralph Saenzzel, az énekesükkel. Ennek ellenére óriásit énekelt. Aztán előadtak egy Whitesnake-számot, amit viszont egyáltalán nem ismert. Akkora karizmája volt, hogy nem számított, mit énekel, vagy hogyan. A közönség megőrült.

Az este végeztével, amikor már mindenki indult haza, ezt mondtam neki: – Add ide a slusszkulcsodat! Majd én hazavezetem a kocsidat.

– Szó sem lehet róla! Mégis mit képzelsz? Nem fogsz te engem hazafuvarozni! – gagyogta, aztán röhögött.

Megismételtem: – Haver, komolyan. Ide kell adnod a kulcsaidat. Kurvára leszarom, hogy mit gondolsz. Ideadod nekem a kulcsokat vagy taxizol. Nem ülhetsz volánhoz ebben az állapotban.

Végül a kezembe nyomta a kulcsokat. Mi otthagytuk az autónkat a Viper Roomnál, és Pearllel beszálltunk a fekete bálnamercijébe.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló