Hirdetés
Hirdetés

Nyáron jön az új Billie Eilish-, Darkthrone- és Lana Del Rey-lemez

Lemezhullás lesz a nyáron. Június 25-én például megjelenik az új Darkthrone-lemez Eternal Hails címmel. Hallatlanban megmondjuk, hogy jó lesz a szokás szerint Fenriz és Nocturno Culto által összerakott lemez, dal még nincs róla (csak egy pici részlet), de a borítója csodás.

Hirdetés

Nem tudjuk nagyon sokat hallgatni az új Darkthrone-t, mert július 4-én érkezik az új Lana Del Rey-lemez is Blue Banisters címmel. Ennek érdekessége, hogy az előző Lana Del Rey-album idén márciusi megjelenése után egy nappal már be is jelentették, igaz nem ekkorra (hanem júniusra) és nem ezzel a címmel (hanem Rock Candy Sweet-tel). Azt nem tudjuk, kik szerezték a dalokat, de ha tippelnünk kéne, akkor az énekesnőn kívül még Jack Antonoff vett részt a munkában. Dal erről sincs még, a borító pedig itt van (ha ez lesz egyáltalán, mert Lana Dely Rey szeret mókázni ezzel):

A hab a tortán pedig az alaposan imidzset váltott Billie Eilish új lemeze lesz, ami július 30-án jelenik meg Happier Than Ever címmel, és teljes egészében Eilish, valamint testvére, Finneas rakta össze, mindenféle külsős ember nélkül. A változatosság kedvéért dal erről sincs (majd csütörtökön), csak egy rendkívül vidám részlet és a borító:

És akkor még azt nem is mondtuk, hogy állítólag új Coldplay is lesz.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók