Hirdetés
Hirdetés

Nyár végi sanzon – Premieren a Hesz Ádám Akusztik új dala és videója

Lángoló Premier

Új dallal jelentkezett a Hesz Ádám Akusztik formáció. Hesz az elmúlt időszakban a Magneoton kiadóval közös zenéken dolgozott, azonban mellette a zenekari formációjával is folyamatosan alkot, az új szerzemény is ennek a gyümölcse. A „Nyár végi sanzon”, mint ahogy a címéből is látszik, egy igazi sanzon hangulatú zene. A dal érdekessége, hogy az inspirációt Cseh Tamás adta, ahogy Hesz Ádám fogalmaz:

„Emlékszem, mikor tavaly, így szeptember vége felé ültem a kertben, igazi indián nyár volt. Kora reggel volt, még kissé nyirkos, Django kutyám fejét simogattam épp, és beugrott egy dallam. Miközben dúdoltam, éreztem, hogy ezt valamiképpen Cseh Tamás küldi, majd eltelt pár hét, és elkészült a dal.”

A Nyár végi sanzont a zenekar zongoristája, Vikukel Dániel hangszerelte, akinek külön szívügye volt a dal. A felvételen Tenki Dániel, a zenekar basszusgitárosa hozza a basszust, illetve Weller P. Hanna énekel, akinek ez volt az első közös alkotása a zenekarral.

A klip tulajdonképpen egy stúdiófelvétel, mivel Ádámék szerettek volna egy, amolyan stúdióklipet, nem gondolkodtak konkrét sztoriban, színészkedésben.

A zenekar elmondása szerint: „A dal azoknak szól, akik szeretnek álmodni, jó mélyeket szippantani a levegőből és kiülni a teraszra egy jóféle borral.”

Hirdetés

A felvétel az Origo stúdióban készült, Cserny Kálmán Bogi kezei alatt. A videót Hora Dániel készítette.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók