Hirdetés
Hirdetés

November 30-án Cavalera a Dürer Kertben

A szerencsésebbek idén már hallhatták Max Cavalerát a Soulfly-jal, viszont akiben maradt némi hiányérzet a  Sepultura dalokkal kapcsolatban, annak itt a második esély november 30-án a Dürer Kertben! A Max, és testvére, Iggor ugyanis ezúttal a Sepultura két első lemezének újra felvett változatával indulnak turnéra.

Hirdetés

Max és Iggor Cavalera – vagyis a Cavalera – új névvel, de régi dalokkal térnek vissza hozzánk. A Sepultura zenekart alapító testvérpár illusztris pályafutása immáron négy évtizede tart, így logikus lépésként a Cavalera fivérek újra felvették munkásságuk alapkövét is jelentő két első Sepultura-albumot.

A Cavalera Conspiracy megalakulásával lezárult a testvérek között levő tízéves mosolyszünet és 2008 és 2017 között négy albumot is megjelentették, most pedig új néven, szimplán Cavaleraként rögzítették ismét a Sepultura két legendás lemezét: a Bestial Devastationt és a Morbid Visionst.

Ahogy a brazil thrasherek visszatérnek az agresszív, ősi gyökereikhez, nyilvánvalóvá válik, hogy a gitáros/énekes Max és dobos Iggor közti kötődés az első felvételeik óta csak erősödött, és ez a kapcsolat olyan szilárd, amilyen talán csak testvérek között lehetséges.  Szólógitáron Travis Stone (Pig destroyer, Desolus), basszusgitáron pedig Igor Amadeus Cavalera, Max 28 éves fia (Healing magic, Go ahead and die) csatlakozik hozzájuk a színpadon.

A Morbid Visions és a Bestial Devastation újrafelvett változatai megőrizték a korai idők nyers energiáit, ugyanakkor mai hangzással, az elmúlt évtizedek tapasztalatával és hangszeres rutinjával szolgáltatnak igazságot a korai klasszikusoknak. A turnén várhatóan mindkét anyag teljes terjedelmében elhangzik, így a budapesti állomás is igazi kuriózumnak ígérkezik a stílus követői számára.

Jegyek és további információk a Live Nation weboldalán! 

Fotó: Jim Louvau

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók