Hirdetés
Hirdetés

November első hétfőjén Andy Timmons workshop az Analog Music Hallban

at_tour_europe_fb_eventheader_hu_hab.png

Hamarosan Budapestre látogat egy zenész, akit senkinek sem kell bemutatni. Andy Timmons, a világszerte turnézó amerikai rock és fúziós gitáros, Ibanez signature előadó, néhány állomás erejéig Európán tart bemutatókat idén ősszel. Az európai workshopok egyike a Hangszerarzenál Budapest szervezésében, az Analog Music Hallban kerül megrendezésre, ahol azon kívül, hogy találkozhattok a szakmai berkekben legalábbis legendás gitárossal, értékes ajándékokat is nyerhettek. 

Andy Timmons a Danger Danger pop-metal zenekar gitárosaként vált ismertté, majd session zenészként közreműködött a dobos legenda, Simon Phillips lemezein, de olyan gitárlegendákkal is dolgozott együtt, mint Steve Vai, Joe Satriani, Eric Johnson, Steve Morse és még sokan mások. Az őszi európai workshopok alkalmával a gitározás iránt érdeklődők rengeteg új ismerettel gazdagodhatnak, hiszen nem minden nap tart bemutatót hazánk ben egy ilyen egyedi világú gitáros. Az este folyamán a közönség megcsodálhatja az Ibanez signature modelljével, az AT100CL-SB gitárral érkező Andy Timmons egyedi finger vibrato játékát, amiről világszerte ismert, és természetesen az érdeklődők kérdéseire is szívesen válaszol majd. 

Hogy a közönség igazán otthon érezze magát, az Ibanez egy nyereményjátékkal és egy meet & greet szekcióval is készül az esemény után, amihez ingyenes autogramkártyákat biztosítanak a rajongóknak. Ha szeretnél találkozni egy igazi gitáros legendával, legyél ott 2018. november 5-én a Hangszerarzenál Budapest és az Ibanez rendezvényén. A workshop pontos helyszíne: Analog Music Hall 1116. Budapest Kondorfa u. 8. További információk a rendezvény Facebook-eseményén

Advertisement
38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló