Hirdetés
Hirdetés

NOIRA – So good

Újabb single megjelenéssel fejti fel NOIRA 2024 szeptemberében debütáló albuma egy újabb rétegét. A So good azokról a változásokról szól, amelyek 2020-as zenei pályára lépésével mentek végbe Nóri életében és a címből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezeket a változásokat pozitívan élte meg.

A So good egy Gyarmati Fannyval közös duó fellépésen, improvizáció közben íródott és már ekkor kirajzolódott a dal témája, amiről Nóri mesélt.

Az utóbbi 1-1,5 évben nagyon sokat lendült előre a NOIRA és amikor ez a dal született egy az egyben kijött belőlem, hogy mennyire boldog vagyok, hogy belevágtam ebbe a projektbe. A zenében találtam igazán önmagamra. Ezért ez a dal most főleg rólam és az önmegvalósításomról szól, de az állandó múzsám is megjelenik benne, akinek a támogatása nélkül mindez nem létezhetne és akinek a tekintetét mindig keresem közönségben, akárhol is zenélek.

Bár a NOIRA továbbra is szólóprojekt, az egyre bővülő live formáció tagjainak is fontos szerepük van az alkotásban, ezt mutatja a dal közepén Gyarmati Fanny gitárszólója, valamint a zenekarhoz 2023-ban csatlakozó fúvós szekció, vagyis Balogh Zsófi és Gáll Barnabás hangsúlyos szaxofon és trombita témája a refrénekben.

A dalt Gyarmati Fanny és Doór Matyi producerálták, és Kovács Máté masterelte, a borító Pint Sophie munkája.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk