Női ököl vasököl – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégre

Halle Berry rendezővé avanzsál, miközben Amy Adams Grétsy Lászlót játszik a civilizációk közti béke érdekében.

Megsebezve (Bruised – 2020 / dráma)

A nőverés kizárólag abban az esetben bocsánatos bűn, ha nő követi el, és ringen vagy ketrecen belül történik. (Utóbbi alól a cirkuszi idomárok tettlegességei kivételt képeznek.) Jackie meglehetősen magas szinten űzi ezt a tevékenységet, mígnem egy napon megalázó vereséget szenved, és visszavonul. Mikor azonban hátrahagyott fia visszatér az életébe, nem gondolkodik árufeltöltői karrieren, hanem egyenesen visszatér a ringbe. Halle Berry első rendezése, csak szólunk. (Netflix)

Érkezés (Arrival – 2016 / sci-fi)

Titokzatos űrhajókat észlelnek a Föld megannyi pontján, egy hazai rock- és mulatósikon pedig dörzsöli a tenyerét, és annyit mond: „Én megmondtam, véreim!” Eközben Louise Banks nyelvészszakértő megpróbál kapcsolatba lépni az idegenekkel, és megfejteni, valóban fenyegetést jelentenek-e, vagy esetleg támadásuk 9-es terv-kaliberű bohóctréfába torkollik. De lehet, hogy egyáltalán nem ellenséges szándékúak. (HBO GO)

Kerülőutak (Sideways – 2004 / vígjáték/dráma)

A két régi egyetemi szobatárs utazgat, borokat kóstolgat és az élet nagy kérdéseiről beszélget. Jack megrögzött és sikeres muffvadász, Miles pedig az örök lúzer, aki élete párjára vár. Jack igyekszik kiverni a fejéből otthon várakozó menyasszonyát, Miles viszont nem képes elfelejteni a volt feleségét. Útjuk során mindketten rátalálnak a nagy Ő-re, ám egyiküknek a szíve törik össze, másikuknak az orra. (HBO GO)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés