Hirdetés
Hirdetés

NISHA – Used To

NISHA egy fiatal, izgalmas, feltörekvő, aki a hazai tehetségek egyik legragyogóbb csillaga lehet a hazai elektronikus zenei szcénában. Debütáló kiadványa a „Used To” érkezésével kiderült, hogy az alapok egyértelműen megteremtődtek NISHA számára, hogy a turnézásban is virágozzon, valamint megerősítse pozícióját a női dj/producer géniuszok ranglistáján.

„2021 nyarán kezdtem el komolyabban érdeklődni a zene iránt. Kíváncsi voltam az egész hátterére, felépítésére és igazából minden vele kapcsolatos dolog vonzott. Volt pár ismerősöm, akik a lemezlovas szakmában forogtak és egyszerűen elvitt a szakma varázsa” – meséli NISHA, aki novemberben döntött úgy, hogy a DJ Kurzus tanfolyamára jelentkezik, ahol elsajátította a dj/producerség minden csínját-bínját, ami a kezdéshez elengedhetetlen. „A képzés segítségével és a mentorok által (akiknek rettenetesen hálás vagyok, hisz végsőkig támogatnak) sikerült belevágni egy kezdődő karrierbe, aminek remélem a határa a csillagos ég lesz és igyekszem mindent meg is tenni ennek érdekében! Szeretném magamat az elektronikus zene világába beleásni és minél nagyobb sikereket elérni!”

NISHA energikus technikai megnyilvánulásai, miközben dj-zik, zökkenőmentesen tükröződnek debütáló „Used To” című kiadványában. Első megjelenése magával ragadó személyiségét pattogó ütemekkel és mozgásra késztető bassline-nal testesíti meg, kiegészülve hipnotikus elemekkel és kiválóan editált vokálbetétekkel.

Advertisement

Kommentek

[gs-fb-comments]

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,519KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk