Hirdetés

Nincs jegyed Orfűre? Bátorkeszi legalább olyan jó buli!

bbf.jpg

Ha igazak a hírek, akkor idén utoljára látható színpadon a Kispál és a Borz. A Fishing On Orfűre kispálos napjára akár tavaly, ebben az évben sincs már jegy régóta, de ha valaki nem ragaszkodik a tényleges búcsúkoncerthez, és nem akar sok száz kilométert utazni valamelyik külföldi bulira, annak a Bátorkeszi Borfesztivál idén is jó megoldás.

Ahogy tavaly is megírtuk, Bátorkeszi igazán jó hely, ráadásul mindössze 75 kilométerre van Budapesttől, így ha valaki szeretné megnézni az utolsó három lemez, a Velőrózsák, a Turisták bárhol és az Én, szeretlek, téged anyagával színpadra álló Kispált, keresve sem találhat jobb alkalmat. Május második hétvégéjén már elég meleg van ahhoz, hogy ne kelljen sok cuccot csomagolni, a helyi borok valószínűleg most is ugyanolyan finomak lesznek, mint tavaly, ráadásul ebben az évben a korábbiaknál erősebb zenei felhozatal várja a látogatókat. Az első este főzenekara a Budapest Bár lesz, érkezik a JóVilágVan, mellettük pedig olyan fiatal környékbeli csapatok állnak színpadra, mint az Egy pohár Citrom, A Farkas a Mézes a Német meg a Bob, a Divided By Zero, vagy az Auerevoir. 

Bátorkeszin több évszázados hagyománya van a szőlőtermesztésnek, a borkészítésnek. Végigjárva a mátyusföldi nagyközség dűlőit ma is szebbnél szebb borházakat, borospincéket, gazdagon termő szőlőskerteket találunk, ám a figyelmes látogató megtalálja az ódon borospincéket, takaros, régmúlt idők szellemét idéző borházakat is. A mintegy 3600 lakosú községben megközelítőleg négyszáz család foglalkozik szőlőtermesztéssel. Az idén tizedik alkalommal megrendezett Bátorkeszi Borfesztiválon közel ötven pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók, a jó hangulatról a finom borok mellett változatos programokkal gondoskodnak a szervezők. Jövő hét pénteken már kezdődik is a buli, hangolódjunk addig egy idén is aktuális Kispál-dallal!

Bátorkeszi Borfesztivál Facebook: https://www.facebook.com/borfeszt

Bátorkeszi Borfesztivál Web: www.batorkeszi.sk

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
829FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló