Hirdetés

Nikki Sixx, az agy

Persze, hogy tőle nyúltam a nickemet még jó, nála nagyobb fazon az igazi rakenrollerek között nem sok akad, így hirtelen Lemmy, aki beugrik, de ő más kategória, Nikki még nem élő legenda, csak majdnem. A Mötley Crüe tulajdonképpen azért lézetik most, mert ez a csávó annak idején volt annyira makacs, hogy nem adta fel gyermekkori álmát, azaz minél kevesebb melóval minél több pinát bezsebelni és drogot elfogyasztani, ehhez képes volt még lopni is egy bőgőt a legenda szerint, bár eredetileg gitárt akart volna. Jól jártunk a tévedéssel.

Sixx nélkül nincs Crüe, ahogy Mars nélkül sem nagyon – míg Neilt kiválóan helyettesítette Corabi (az a lemez a mai napig az egyik kedvencem) és Lee helyett is eldobolt az azóta elhunyt Randy Castillo (meg előtte egy csaj, de ő nem volt olyan fasza), Nikki kiszállásával a zenekar atomjaira hullna. Bőgősként nem egy nagy truváj, nála sokkal jobban és főleg pontosabban zenélő fazonok akadnak a magyar zeneéletben is, de zeneszerzőként és szövegíróként ebben a stílusban nincsen párja. Megjárta a hadak útját, (tessék csak elolvasni a Herionnaplókat) kész csoda, hogy két, klinikai halálban töltött éjszaka után még mindig köztünk van és headbangel a turnékon, rendes ember annak amit ő átélt, már a felébe beledöglött volna. Az alábbi videóval nosztalgiázzunk egyet a nyári buli előtt (Prága, O2 Aréna, június 17.): ilyen volt a Primal Scream 1991-ben a Népstadionban.

 

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A modern katonadalok az internet szürreális bugyrába visznek

A cél minden országban ugyanaz, vagyis a háborút úgy beállítani, mintha az egy hazafias, csodálatos dolog lenne.
00:03:16

Itt az új AC/DC-videó, ami olyan lett, mint

Vajon milyen lehet egy új AC/DC-klip 2020-ban?

E-sportokhoz fejlesztett sportórát a Garmin

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis minek?

Fellépést sürgetnek a streaming oldalakon a rasszista dalok ellen

A BBC szerint a szolgáltatók nem lépnek fel kellőképpen az antiszemita, fehér felsőbbrendűséget hirdető és gyűlöletkeltő zenék ellen.