Hirdetés

Nicki Minaj fellép Szaúd-Arábiában

minajmuslim.jpg

Aki képben van kicsit a világpolitikával, és azzal, milyen állapotok vannak Szaúd-Arábiában, az a cím láttán most erősen felhúzhatta a szemöldökét. Az ultrakonzervatív arab országban ugye minden nő kizárólag teljes testet eltakaró ruhában mehet csak utcára, sokaknál az arc is fátyol alatt van, és már az óriási liberalizmusnak számít, hogy pár hónapja vezethetnek autót a nők, illetve akár egy sportmérkőzésre is ellátogathatnak. Na, itt, egész pontosan a Jeddah World Festen lép fel július 18-án Minaj, aki nem éppen a testrészek eltakarásáról híres, és akkor már a direkt szexuális utalásokkal teli szövegeiről ne is beszéljünk. Jól ki is borultak ezen a szaúdi nők, mondván, hogy mekkora képmutatás már ez a kormányuktól.

Ő majd jön és rázza a seggét, az összes dala trágár, a szexről és a seggrázásról szól, ti pedig megmondjátok nekem, hogy abayát kell viselnem. Mi a franc?!

– kelt ki a kormány ellen Twitteren egy szaúdi nő. A koncertet amúgy az MTV világszerte sugározni fogja, a szaúdi kormány pedig könnyített vízumeljárást ígér azoknak a külföldieknek, akik a bulira érkeznek. Ki indul útnak?

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
872FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló