Hirdetés

NFT-kiadóvá tenné Snoop Dogg a legendás Death Row Recordsot

Pár nappal azután, hogy Snoop Dogg bejelentette, hogy megvásárolta Death Row Recordsot, most azt mondta, hogy szeretne ebből egy NFT-kiadót csinálni, ahol a művészeket átvezeti a metaverzumba, és a zenefogyasztás egy teljesen új láncát alakítaná ki.

A legendás rapper lemezkiadós törekvései nem teljesen újak, tavaly júniusban lett a Def Jam keratív- és stratégiai vezetője. Az sem újdonság tőle, hogy érdekli a metaverzum, vagyis inkább egyelőre még a virtuális világok, és ugye arról is írtunk már, hogy a zenét és a sportot hogyan kötné össze.

A legújabb terveiről a Clubhouse egyik szobájában beszélt, ami aztán kiszivárgott. Ott arról beszélt, hogy pontosan úgy, ahogyan anno ők voltak az első olyan független előadók, akik naggyá válták, és ahogyan törték az utat maguknak eddig is a zeneiparban, most ő szeretne az első lenni, aki naggyá válik a metaverzumban.

A rappert érzelmi szálak is kötik a Death Row Recordshoz, amiről szintén beszélt. Azt mondta nagyon jó érzés, hogy annak a kiadónak a tulajdonosa, ahol a pályafutását elkezdte. A legújabb albuma, a  „B.O.D.R” (Bacc On death Row) Gala Games platform blokklánc-kiadása az album egyik dalát már NFT-ként tartalmazza, vaki mind a 17 NFT-t összegyűjti, azt meghívja a rapper az otthonába egy kerti sütögetésre.

Snoop Dogg egyébként a hétvégén a Super Bowl félidei show-jában lépett fel, ahol édesanyjáról is megemlékezett. Néhány nappal előtte szexuális zaklatással vádolta meg egy nő, a rapper és az ügyvédje tagadta a vádakat, és azt mondta, hogy egy kitervelt lejáratás része volt.

Az NFL állítólag megtiltotta, Eminem mégis megcsinálta – Ilyen volt az idei Superbowl szupersztár-showja

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk