Hirdetés

Next Stop – Premieren AnnaElza x Kanizsa Gina új dala

Lángoló Premier

A korábbi projektjeivel főleg a jazz és a hip-hop határmezsgyéjén kísérletező – és markáns, egyedi hangzást kialakító AnnaElza zenei munkássága a szakma szerint nem csak azért izgalmas, mert itthon igen kevés női producerrel találkozhatunk, hanem mert a multiinstrumentalista zeneszerző eredetileg jazz-szaxofonosként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Az elmúlt években figyelme az elektronikus zenén belül is leginkább a house és a techno felé fordult, 2019-ben pedig megjelent egy lemeze Dragonfly címmel, ami Spotifyon is megtalálható.

Hirdetés

Itt bemutatkozó új dalát Kanizsa Ginával készítette, aki szintén a Zeneakadémián szerzett diplomát (jazz-ének mesterszak), tagja a hatszoros nemzetközi versenygyőztes Jazzation acappella együttesnek, valamint Ablakos-Lakatos Dezső ösztöndíjat és egy ‘Dal2017 Felfedezettje” díjat tudhat magáénak. Azon túl, hogy több hazai formáció számára ír dalszövegeket, a mainstream jazz, trip-hop, nu jazz és más lágyabb elekrtonikus vonalon is évek óta alkot.

A két lány kollaborációja tehát az egyetemen indult, az első közös dalukkal egyből a Jazzy dalversenyének döntőjében rajtoltak, a How We Love-ot pedig máig játssza a rádió.

A több évnyi barátság és munka, az elmúlt évek élményeinek lenyomata zeneileg is változatos képet fest, a közös dalokból pedig most egy válogatott csokor lát napvilágot. A single-ként megjelenő darabok egy Mixtape formájában állnak majd össze kislemezzé: mint egy válogatáskazetta, amit nem egy stílusirány, hanem az épp aktuális hangulatunk határoz meg.

A mixtape első dala, a Next Stop arról szól, hogy az embernek nem érdemes rágódnia és haragot tartania – el kell indulnunk megkeresni azokat a helyeket, ahol felszabadultak, boldogak lehetünk.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
807FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk