Hirdetés
Hirdetés

New Yorkban lép fel utoljára a Dillinger Escape Plan

dillinger-escape-plan-2016.jpg

Ugyan már vagy egy éve tudható, hogy feloszlik a Dillinger Escape Plan, a tényleges búcsú időpontja csak most derült ki. A csapat a New York-i Terminal 5-ben tartja utolsó koncertjét december 29-én. További részletek a hajtás után! 

Greg Puciato énekes arról, miért pont New Yorkot válaszották helyszín gyanánt:

A koncertek tekintetében New York mindig is rajta volt azon a rövid listán, ahol minden Dillinger buli olyan volt, mintha hazatértünk volna. Talán Jersey közelsége miatt, talán mert mindannyian a keleti partról származunk, talán mert én is itt léptem először színpadra a zenekarral, és végül talán az várost átjáró energia miatt. Rengeteg hihetetlen koncert, felejtetetlen pillanat a színpadon, ismerős arcok a backstage-ben és a közönségben. És ott van még az a tény, hogy földrajzilag ez az a város, ahová bárki könnyen elutazhat keletről vagy nyugatról, esetleg felfelé a partvidéken, szóval a kezdetektől ebben gondolkodtunk.

Ahogy korábban megírtuk, a zenekar nem belső feszültségek, vagy zenei nézeteltérések miatt oszlik fel, egyszerűen negyven évesen már nem akarnak olyan gyors tempót diktálni, mint korábban, ugyanakkor a Dillinger tempóján nem szerettek volna lassítani, és inkább azt választották, hogy a csúcson hagyják abba. Mindenesetre tiszteletreméltó döntés. 

Advertisement
39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló