Hirdetés
Hirdetés

Neves vendégdobosok Mátyás Attila új lemezén, szombaton lemezbemutató

karma_notext_bb.jpg
2015 márciusában jelenik meg a Mátyás Attila legújabb nagylemeze.  Újdonság az eddigiekhez képes, hogy a nagylemezen az ország neves ütősei játszanak a dalokban, szám szerint hatan, a dobosok pedig: Kiss Endi (Hooligans), Zana Zoli (Sex Action), Bánfalvi Sanyi  (Ákos, Neck Sparin, Magma Rise), Szűcs Péter (ex-Superbutt, Ørdøg), illetve a zenekar régi és új dobosa: Gerő Balázs és Juhász Attila „Kicsi”.

A dalok elkészítése, illetve rögzítése emberfeletti munkát jelentett Mátyás Attila számára, hisz nem könnyű összeegyeztetni nemhogy egy dobfelvételt, hanem egy próbát is egy olyan elfoglalt zenésszel, mint például Ganxsta Zoli, és ő csak egyike a dobosoknak.
Matyi a következőket mondta el az egész koncepcióról:
Mivel minden szám különbözik dinamikájában és hangulatában, ezért szerettem volna hangzásban is megkülönböztetni őket. Tudtam, hogy nagyon nagy munka lesz, de úgy éreztem, most kell elkészítenem a lemezt. Nyugodt szívvel kijelenthetem: megérte. Az utolsó fázisban vagyunk, jelenleg épp Szűcs Szabolcs hangmérnök fejezi be az anyagot a TrashHill Stúdióban.

A Bye-Bye-Bye című dal szöveges videója már elérhető, a lemezbemutató koncert pedig március 7-én lesz az Akváriumban, ahol a Hollywoodoo lesz az est vendégzenekara.
A lemezbemutatóra egy szerencsés  páros belépőt nyerhet.  A megfejtést a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk (kizárólag) MAB-Játék tárgyú levélben csütörtök éjfélig. Pénteken sorsolás, a nyertest emailben értesítjük. A kérdés pedig, amelyre a választ várjuk:
– Hányadik nagylemeze jelenik meg a Mátyás Attilának?
Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló